Skip to main content

Mødebooking

Lad os booste dit salg!

Læs mere

Hvorfor vælge os til at booke dine møder?

Vi ved hvad vi har med at gøre!

Vi har gjort det til vores lod i livet at, gøre op med den brogede omtale om telefonsalg og mødebooking. Vi vil forfine konceptet og gøre det eksklusivt at bruge os.

Vi er et mødebookingfirma, med mange års erfaring indenfor branchen Vi har specialiserer os i at forstå dit firma og dine behov. Vi interesserer os for på værdien og resultaterne af de møder, vi booker for dig. Og vi sætter en ære i det personlige samarbejde med dig.

Udover mødebooking kan vi også tilbyde telefonpasning og vikar i vores vikarbureau.

Kvalitet frem for kvantitet!

Vi sikrer kvalitetsmøder indenfor B2B markedet uden provisionslønnede konsulenter, men med voksne, erfarende og ikke mindst engagerede medarbejdere, som arbejder for din sag.

Vores succeskriterie måles ikke på hvor mange møder vi kan booke for dig, men på de resultater, vi sammen kan skabe for dit firma.

Salg eller mødebooking?

Som kunde hos os, får du et personligt samarbejde med en af vores skarpe konsulenter, som vil booke dine kundemøder. Dermed sparer du en del tid og ressourcer, og ofte opnås nye salgsvinkler, som kan være atypiske for jeres tidligere salgsmetoder.

Alle konsulenter hos os i ConnectUs, kommer med en stor salgserfaring, som du kan drage nytte af. Derfor kan vi også på egnede opgaver, tilbyde dig at lave et direkte salg fremfor møde, til såvel nye som allerede eksisterende kunder for dig.

Helt unikt, kan vi tilbyde dig, at vores konsulent møder i din virksomhed, på din ringedag. Når du betragter din konsulent som din medarbejder, er vores lykke gjort!

Nemt at komme i gang med mødebooking?

Det første møde!

Et samarbejde med os starter med et møde hvor vi sammen vil definere jeres opgave og behov for salg eller mødebooking.

Ved dette møde vil vores teamleder være din rådgiver, i forhold til at vejlede jeres firma i strategien for det opsøgende arbejde der venter, samt tage en snak om økonomien omkring mødebooking.

Møde din konsulent!

Vi tilpasser vores mødebooking efter dine specifikke ønsker og behov.

Derfor sætter vi god tid af til, at du får et opstartsmøde med din nye salgskonsulent.

Ved dette møde kommer vi til at lære hinanden rigtig godt at kende.

Vi går vi i dybden med dit produkt, og får indgående kendskab til dit firma, opgaven og de basale retningslinjer for samarbejdet.

Vi skal også forventningsafstemme samarbejdet, samt aftale mailopsætning, udsendelse af mødebekræftelser, afrapportering, ringeliste og meget mere.

Nu er vi klar til at booke møder for dig!

Lad os tage en snak

Skal vi booke dine møder eller har du spørgsmål, så lad os tage en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe med at få dine møder i hus.

Kontakt os

Det siger vores kunder om os